Frakt & Betalinger

Betaling

Du kan velge mellom faktura betaling og pay-pal.

Faktura:
Når du velger faktura betaling, kan du få tilsendt en faktura via e-mail. Varene vil bli pakket og sendt innen to virkedager etter motatt betaling.
Du som kunde er ansvarlig for å hente pakken innen frist satt av Posten. Dersom hentefrist ikke overholdes vil pakken bli returnert til oss, og gebyr for dette belastes deg som kunde. Det er kundes eget ansvar at leveringsadresse er korrekt. I enkelte tilfeller kan levering ta noe lengre tid, men du vil høre om det fra oss.
Se mer info under angrerett og uavhentede pakker.

Pay-Pal:
Betaling med kort er trygt og enkelt. Ingen kortdetaljer vil bli lagret hos oss. Pay-Pal betalinger kan foretas verden rundt.

Postoppkrav:
Du trenger ikke betale for bestillingen med en gang. Du kan få tilsendt varer med postoppkrav. Da betaler du for varer + 81 kr. (postoppkrav) på postkontoret.

Kontantoppgjør:
Du betaler for varer ved direkte utlevering.

Frakt

Norgespakken:

0 – 10 kg Kr 49,-

10 – 25 kg Kr 290,-

25 – 35 kg Kr 390,-

35 – 45 kg Kr 560,-

45 – 60 kg Kr 670,-

 

Direkte leveranse:
Vi leverer varer i Gjøvik, Hamar, Lillehammer og omegn. direkte til kunder.
Tjenesten koster kun 99 kr. og du kan legge til flere sett under samme bestillingen!
For sending av møbler, vennligst ta kontakt på e-mail da dette er en egen prismatrise. Opplys om postnummer og hva du ønsker å bestille


Angrefrist:
Vi følger vanlig norsk kjøpslov.
-Du 14 dagers full returrett i henhold til angrerettloven. Varen må være hel, ubrukt og i emballasje. MERK at du som kunde selv er ansvarlig for at varene pakkes forsvarlig og ikke skades på retur.
Returporto må dekkes av kjøper. Postens egne satser gjelder her.
Møbler har egen prismatrise. Tilbakebetaling skjer så fort varen er annkommet lager.

Angrerett og Uavhentede Pakker:
Dersom du skulle angre på ditt kjøp hos oss, er det lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted som gjelder. I henhold til angrerettloven har du noen plikter og oppgaver. Vi ønsker at nødvendige tiltak i forbindelse med dette skal være så enkle som mulig for alle parter innenfor lovens bestemmelser.

Annet:
Vi tar forbehold om at feil info/priser kan oppstå på nettsiden og at ting kan bli utsolgt.
Vi forbeholder retten til å kansellere bestillinger.