Om oss

Perler av Salong selger interiør, høy kvalitet porselen og møbler.

Møbler

Hos oss finner du håndlaget kvalitet.

Våre møbler er bestillingsvarer, håndlaget og levert direkte hjem på døren. Vi har ingen store varehus og ikke noe lager. Vi har bare perfekt skreddersydde produkter tilpasset din stil og personlige smak. Designene våre er produsert i de fineste materialer med fokus på kvalitet, gode miljø- og produkt forhold.

Vi produserer dine nye møbler etter dine ønsker. Det gjelder materialer: trekk, farge og modell. Varene sender vi med Bring og du vil motta en SMS både fra oss og Bring dagen før produktene er klar til levering og ca. en time før ankomst til adressen. Det er derfor viktig å opplyse et mobilnummer. Avtalen med våre leveringspartnere skal sikre en rask og god levering av møblene. Transportører har ikke mulighet til å montere møbler eller fjerne eventuelt avfall. Av sikkerhetshensyn kan ikke sjåføren ta av seg skoene under levering. Det er derfor viktig å sikre sarte gulv med et smussunderlag.

Bestilte varer forhånds betales 100 %, men de kan innenfor tre kalenderdøgn etter bestillingen, annullere eller endre din bestilling helt eller delvis uten kostnader og betingelser. Hvis du velger å endre eller avbestille bestillingen din senere enn tre kalenderdøgn fra bestillingsdato, vil vi beregne et avbestillingsgebyr på 25 % av den avbestilte varens pris. Beløpet dekker en del av de kostnadene som kommer for resirkulering fordi produktet er håndlaget og produsert for deg fra første dag etter mottatt bestilling.

Det er viktig at du kontrollerer om det er levert de riktige varene og om de er påført synlig skade. Hvis emballasjen er skadet eller bærer andre synlige defektstegn, skal du kvittere på fraktbrevet for mottakelsen med forbehold for eventuelle skader på innholdet. Hvis en vare viser seg å være defekt etter utpakking, bes du kontakte oss umiddelbart. Vi vil foreta reklamasjon.

Leverings tid: tre til seks uker men hver enkelt leveringstid vil bli avtalt på forhånd. I tilfelle uforventet forsinkelse under levering vil vi kontakte deg så fort som mulig for å avtale en ny levering.

Alle priser er oppgitt inkl. mva i norske kroner.

 

Porselen

Vår leverandør har over 223 års erfaring med porselen produksjon. Porselen er produsert av høy kvalitet råstoffer (blanding av Kaolin, Kvartz og Feltspat). Fagfolk stiller strenge krav og følger lik prosedyre for testing og kvalitetskontroll på hele produksjon. Porselen er håndmalt med Gull og/eller Platina. Det finnes firma stempel under hvert eneste, unike produkt som handler om kvalitet, kunnskap og erfaring. Våre serier går aldri ut, så du alltid kan kjøpe ekstra deler.