Frakt

Bee Eco! Vi valgte en miljøvennlig framsendingsmåte og alle varer/pakker sender vi som Klimanøytral Servicepakke.
Porselen, serviser og kjøkkenprodukter:

  0 – 10 kg  Kr 175,-

10 – 25 kg  Kr 280,-

25 – 35 kg  Kr 390,-

Fri frakt over 2500 kr.

Møbler:

For sending av møbler, vennligst ta kontakt på e-mail da dette er en egen prismatrise. Opplys om postnummer og hva du ønsker å bestille.

Varene sender vi med Bring og du vil motta en SMS både fra oss og Bring dagen før produktene er klar til levering og ca. en time før ankomst til adressen. Det er derfor viktig å opplyse et mobilnummer. Avtalen med våre leveringspartnere skal sikre en rask og god levering av møblene. Transportører har ikke mulighet til å montere møbler eller fjerne eventuelt avfall. Av sikkerhetshensyn kan ikke sjåføren ta av seg skoene under levering. Det er derfor viktig å sikre sarte gulv med et smussunderlag.

Det er viktig at du kontrollerer om det er levert de riktige varene og om de er påført synlig skade. Hvis emballasjen er skadet eller bærer andre synlige defektstegn, skal du kvittere på fraktbrevet for mottakelsen med forbehold for eventuelle skader på innholdet. Hvis en vare viser seg å være defekt etter utpakking, bes du kontakte oss umiddelbart. Vi vil foreta reklamasjon.

Alle våre møbler blir produsert individuelt, og derfor er leveringstiden vår fra 3 til 6 uker. Det er normal leveringstid, som alle produsenter trenger da produktene er håndlaget, og tilpasset etter eget ønske.